Om Mig

Jeg har altid haft et ben i den alternative verden og tog tilbage i 2003 en healeruddannelse, som siden har præget mine holdninger og tilgang til livet. Jeg har et holistisk livssyn og tror på, alt har en form for sammenhæng.

Tidligere arbejdede jeg i den finansielle sektor, først som rådgiver og senere som leder, men i starten af 2019 besluttede jeg, at det var tid til at arbejde med noget helt andet.

Der skulle en længere gåtur til, for at blive helt afklaret. Det blev til 800 km på Shikoku 88 i Japan, en vandring på landeveje og i bjerge.

Både før og under turen, blev Rosenberg Teknik, Rolf Metode og ALT-Ansigtsløftningsteknik ved med at dukke op i mine tanker. Da jeg kom hjem, var jeg ikke i tvivl om, det skulle være min nye vej.

I maj 2020 startede jeg på en 1½ årig uddannelse til bindevævsterapeut hos Akademi for Bindevævsterapi. De har med deres FIRMing Qi behandling, vundet 1. pladsen i Danish Beauty Award skønhedsbehandling 2020.

Som et alternativ til bindevævsterapien og for at lære andre massagegreb og ekstra om anatomi/fysiologi, tog jeg i oktober 2020 At Works uddannelse til Helse- og Sportsmassør.

Corinna Fleury, Sølvgade 20, København K